Kézilabda az iskolában Program Pápán (Híradó 2021.06.09.)

36

Kecel és Túrkeve után szerdán Pápán zárult a Magyar Kézilabda Szövetség ’A Kézilabda az iskolában program’ kötelező, kifejezetten utánpótlással kapcsolatos témaköröket feldolgozó továbbképzése. A szakmai napon délelőtt a Városi Sportcsarnokban gyakorlati előadások keretében a védekezés, a koncentráció fenntartása, a gyorsaság fejlesztése szerepelt a középpontban, délután pedig a Jókai Mór Művelődési Központban elméleti továbbképzés zajlott.

Kézilabda az iskolában Program Pápán (Híradó 2021.06.09.)

Kézilabda az iskolában Program Pápán (Híradó 2021.06.09.)Kecel és Túrkeve után szerdán Pápán zárult a Magyar Kézilabda Szövetség ’A Kézilabda az iskolában program’ kötelező, kifejezetten utánpótlással kapcsolatos témaköröket feldolgozó továbbképzése. A szakmai napon délelőtt a Városi Sportcsarnokban gyakorlati előadások keretében a védekezés, a koncentráció fenntartása, a gyorsaság fejlesztése szerepelt a középpontban, délután pedig a Jókai Mór Művelődési Központban elméleti továbbképzés zajlott.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 9, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!