Újabb ipari parki telket értékesít az önkormányzat (Híradó 2021.06.09.)

119

Értékesítésre kínál az önkormányzat egy 3 hektáros ipari parki területet. Erről döntött dr. Áldozó Tamás polgármester a május végi napirendek között. Ez az utolsó nagyobb, egybefüggő terület az ipari parkban, ami még a város tulajdonában van. A terület közvetlenül a Kopja utca új szakasza mellett található, az új közlekedési útvonal megépülése is erősítette a befektetők érdeklődését a terület iránt, melyet pályázati úton értékesít az önkormányzat.

Újabb ipari parki telket értékesít az önkormányzat (Híradó 2021.06.09.)

Újabb ipari parki telket értékesít az önkormányzat (Híradó 2021.06.09.)Értékesítésre kínál az önkormányzat egy 3 hektáros ipari parki területet. Erről döntött dr. Áldozó Tamás polgármester a május végi napirendek között. Ez az utolsó nagyobb, egybefüggő terület az ipari parkban, ami még a város tulajdonában van. A terület közvetlenül a Kopja utca új szakasza mellett található, az új közlekedési útvonal megépülése is erősítette a befektetők érdeklődését a terület iránt, melyet pályázati úton értékesít az önkormányzat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 9, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!