Megkezdődött a játékos nyárköszöntő

393
Fotó: Pintér Ádám

Mászófal, gigabike, Hintayo és padinták, Felhővadászat és kézművesvásár – néhány perce a Fő tér programjaival megkezdődött a Játék 3 nap 3 helyszínen rendezvénysorozat.

A nyárköszöntő programra a legszebb arcát mutatja az időjárás, a csodálatos napsütésben már a program első perceiben több fiatal és kisgyermekes család kutatott érdeklődve a szórakozási lehetőségek, játékok között.

Horváth Dorina, a Jókai Mór Művelődési Központ kulturális szerevezője elmondta, nagyon sok érdekességgel, játékkal és szórakoztató programmal készültek a hétvégére. A mai napon a Fő tér áll a középpontban, itt többek közt Golyózoo, interaktív játékpark, egérparádé, mini skate park, dongajátékok, minigolfpályák, trükkös bringák és buborék játszóház várja az érdeklődőket.

A kétkerekűek szerelmesei 18 órától extrém bringashow-t láthatnak, 19 órakor fenenagy vadak veszik birtokba a teret egy utcaszínházi produkció erejéig, 20.30-kor interaktív tüzes banzáj kezdődik, a nap zárásaként pedig 21 órától látványos tűzshow vár mindenkit a Fő térre.

A helyszínek sorába szombaton és vasárnap 14 órától a Fő tér mellé bekapcsolódik a Kékfestő Múzeum udvara és a Jókai Mór Városi Könyvtár is. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A hétvége részletes programja programajánló rovatunkban olvasható.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!