Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megkezdődött a játékos nyárköszöntő

Pintér-Papp Eszter | 2021.06.11.

Mászófal, gigabike, Hintayo és padinták, Felhővadászat és kézművesvásár – néhány perce a Fő tér programjaival megkezdődött a Játék 3 nap 3 helyszínen rendezvénysorozat.

A nyárköszöntő programra a legszebb arcát mutatja az időjárás, a csodálatos napsütésben már a program első perceiben több fiatal és kisgyermekes család kutatott érdeklődve a szórakozási lehetőségek, játékok között.

Horváth Dorina, a Jókai Mór Művelődési Központ kulturális szerevezője elmondta, nagyon sok érdekességgel, játékkal és szórakoztató programmal készültek a hétvégére. A mai napon a Fő tér áll a középpontban, itt többek közt Golyózoo, interaktív játékpark, egérparádé, mini skate park, dongajátékok, minigolfpályák, trükkös bringák és buborék játszóház várja az érdeklődőket.

A kétkerekűek szerelmesei 18 órától extrém bringashow-t láthatnak, 19 órakor fenenagy vadak veszik birtokba a teret egy utcaszínházi produkció erejéig, 20.30-kor interaktív tüzes banzáj kezdődik, a nap zárásaként pedig 21 órától látványos tűzshow vár mindenkit a Fő térre.

A helyszínek sorába szombaton és vasárnap 14 órától a Fő tér mellé bekapcsolódik a Kékfestő Múzeum udvara és a Jókai Mór Városi Könyvtár is. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A hétvége részletes programja programajánló rovatunkban olvasható.   


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: