Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Játék minden mennyiségben

Babos Petra | 2021.06.11.

Gyermekparadicsommá alakult a Fő tér ma délután. A Játék 3 nap 3 helyszínen rendezvényen kora délutántól számtalan játék várja a gyermekes családokat. Nagy népszerűségnek örvend a gigabike és a felhővadászat, de sokan kipróbálják a dongajátékokat, a hintaparkot és a minigolfpályát is. A bátrabbak a trükkös bringákra pattannak fel, míg néhányan inkább buborékot fújnak.

Horváth Milán már nagyon várta a Fő téri programokat, hiszen szerinte ez a helyszín tökéletes a játékra. Édesanyjával látogatott ki a rendezvényre, s terveik között szerepel, hogy holnap és vasárnap is ellátogatnak a térre, a Kékfestő Múzeumba és a könyvtárba.

Karvasné Varga Petra két kisgyermekével jött el a Fő térre.

– A járványhelyzet után úgy gondolom, ez egy tökéletes kikapcsolódási lehetőség a családoknak. Jó, hogy ennyi játék vár a gyerekekre három napon keresztül. Sajnos a holnap tudunk kilátogatni a helyszínekre, éppen ezért ma már a kezdésre eljöttünk és terveink szerint a tűzshow-n is maradunk – mondta a fiatal édesanya, aki hozzátette, ő minden gyermekes családnak csak ajánlani tudja a rendezvényt, hiszen rendkívül sokszínű a játékok választéka, s itt mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Gerencsér Petra barátnőjével, Balogh Emesével látogatott ki a Fő térre.

– Nekünk a gigabike és a mászófal tetszett eddig a legjobban, de még ki szeretnénk próbálni a trükkös bicikliket is – mesélték a lányok, akik egyöntetűen kiemelték, hogy a Fő téri program szuper, érdemes volt  eljönni.

Mindezen programok mellett már a rendezvény kezdetén megnyitotta kapuit a Fő téren a kézművesvásár, ahol szebbnél szebb termékek között válogathatnak az érdeklődők.

A Fő téren a mai napon a játékoknál 20 óráig várják a családokat.

A részletes program programajánló rovatunkban megtalálható.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: