Kreatív országos verseny a Petőfiben (Híradó 2021.06.11.)

29

Országos angol nyelvű versenyt hirdetett a Petőfi Sándor Gimnázium. Az iskola tavasszal hagyományosan szépkiejtési versenyt tart, idén azonban ez elmaradt a vírushelyzet miatt. Hiánypótlásként a kreatív, fiatalosabb internetes műfajok felé nyitottak az online térben. Két korcsoportban, nyolc műfajban várták az online oktatáshoz kapcsolódó pályamunkákat.

Kreatív országos verseny a Petőfiben (Híradó 2021.06.11.)

Kreatív országos verseny a Petőfiben (Híradó 2021.06.11.)Országos angol nyelvű versenyt hirdetett a Petőfi Sándor Gimnázium. Az iskola tavasszal hagyományosan szépkiejtési versenyt tart, idén azonban ez elmaradt a vírushelyzet miatt. Hiánypótlásként a kreatív, fiatalosabb internetes műfajok felé nyitottak az online térben. Két korcsoportban, nyolc műfajban várták az online oktatáshoz kapcsolódó pályamunkákat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, June 11, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!