Minden cseppje kincs! (Híradó 2021.06.11.)

47

A lakosság szemléletformálása a Pápai Vízmű Zrt. szolgáltatási területén című KEHOP-projekt célja, hogy hogy a felhasználók megismerjék a cég szolgáltatását, betekinthessenek az ott folyó munkába. A pályázat keretében tervezett tevékenységek mindegyike segíti a Pápai Vízmű Zrt. szolgáltatásának megismerését, ösztönöz a csapvíz fogyasztására, a takarékos vízhasználatra, a vízkincs védelmére, a környezetszennyezés megelőzésére. A projekt segítségével elsősorban a gyerekeket szeretné megszólítani a zrt., ma délelőtt például az Erkel iskola elsősei látogattak ki a tapolcafői vízbázisra.

Minden cseppje kincs! (Híradó 2021.06.11.)

Minden cseppje kincs! (Híradó 2021.06.11.)A lakosság szemléletformálása a Pápai Vízmű Zrt. szolgáltatási területén című KEHOP-projekt célja, hogy hogy a felhasználók megismerjék a cég szolgáltatását, betekinthessenek az ott folyó munkába. A pályázat keretében tervezett tevékenységek mindegyike segíti a Pápai Vízmű Zrt. szolgáltatásának megismerését, ösztönöz a csapvíz fogyasztására, a takarékos vízhasználatra, a vízkincs védelmére, a környezetszennyezés megelőzésére. A projekt segítségével elsősorban a gyerekeket szeretné megszólítani a zrt., ma délelőtt például az Erkel iskola elsősei látogattak ki a tapolcafői vízbázisra.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, June 11, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!