Vár alapkő (Híradó 2021.06.11.)

35

Több, mint 300 millió Ft értékben újul meg a Somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében. A felújítás 2022 tavaszán fejeződik be, a Somlói vár a jövőben is ingyenesen lesz látogatható. A turisztikai célú fejlesztés ünnepélyes alapkőletételén vett részt ma délelőtt dr. Kovács Zoltán a térség országgyűlési képviselője, Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, Dr. Virág Zsolt a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram miniszteri biztosa, valamint Glázer Tamás a NÖF Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Vár alapkő (Híradó 2021.06.11.)

Vár alapkő (Híradó 2021.06.11.)Több, mint 300 millió Ft értékben újul meg a Somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében. A felújítás 2022 tavaszán fejeződik be, a Somlói vár a jövőben is ingyenesen lesz látogatható. A turisztikai célú fejlesztés ünnepélyes alapkőletételén vett részt ma délelőtt dr. Kovács Zoltán a térség országgyűlési képviselője, Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, Dr. Virág Zsolt a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram miniszteri biztosa, valamint Glázer Tamás a NÖF Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, June 11, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!