COVID-alkotások a Refiben (Híradó 2021.06.11.)

122

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a refis képzőművészetis végzősök vizsgaremekekkel búcsúztak az iskolától, ám nem maradt el az úgynevezett évvégi kipakolás sem, amikor az alsóbb éves növendékek minitárlatokon mutatják be alkotásaikat. A tágas rajzteremben ma utolsóként a tizedik évfolyamosok anyagát nézték át tanáraik. A munkák jó része digitális oktatás idején készült, a művésztanárok szerint kidolgozott képek születtek.

COVID-alkotások a Refiben (Híradó 2021.06.11.)

COVID-alkotások a Refiben (Híradó 2021.06.11.)Arról már korábban beszámoltunk, hogy a refis képzőművészetis végzősök vizsgaremekekkel búcsúztak az iskolától, ám nem maradt el az úgynevezett évvégi kipakolás sem, amikor az alsóbb éves növendékek minitárlatokon mutatják be alkotásaikat. A tágas rajzteremben ma utolsóként a tizedik évfolyamosok anyagát nézték át tanáraik. A munkák jó része digitális oktatás idején készült, a művésztanárok szerint kidolgozott képek születtek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, June 11, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!