Extrém sportolók a Fő téren

170
Fotó: Pintér Ádám

Extrém bringások, gördeszkások, görkorisok és rolleresek vették birtokba késő délután a Fő tér szökőkút körüli területét. Az Amazinx Team szervezésében megvalósult bemutatót nagy érdeklődés övezte.

Kovács Sámuel István extrém rolleres a Médiacentrumnak elmondta, ő közel kilenc éve kapta meg az első extrém rollerét és azóta, ahogy fogalmazott „ki sem lehetett robbantani” a skate-parkokból. A sporteszközéről elmondta, a hagyományos rollereket általában közlekedésre használják, az extrém rollerek azonban az erős szerkezetüknek és annak köszönhetően, hogy átforog a kormány, a közlekedés mellett különféle trükkök végrehajtására is alkalmasak. Azonban nem elég a jó roller, a sportolónak el kell sajátítani a megfelelő technikát, előnyös, ha nem fél a magasban, rugalmas testalkatú, bátor és nagyot tud ugrani – mondta az extrém rolleres.

Az extrém sportolók bemutatója nagy sikert aratott, a téren összegyűlt közönség nagy tapssal jutalmazta a trükköket.

A Fő tér következő programja 19 órakor a Fenenagy vadak a vásári forgatagban című utcaszínházi előadás lesz.

A Játék – 3 nap 3 helyszínen rendezvénysorozat részletes programja programajánló rovatunkban megtalálható.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!