Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Kolompos koncert a könyvtár udvarán

Pintér-Papp Eszter | 2021.06.12.

Ezekben a percekben is tart a Kolompos együttes koncertje a könyvtár udvarán felállított sátorban. Az 1980-as évek végén alakult zenekar nem először jár Pápán, népszerű fellépői a városi nagyrendezvényeknek.

A vidám, interaktív koncerten a zenészek együtt énekelnek, táncolnak a gyermekekkel és még a szülőket is bevonják a játékba.  

Nagy Zoltán, a zenekar tagja a Médiacentrumnak a helyszínnel kapcsolatban úgy fogalmazott, gyönyörű, gyermek- és felnőttbarát környezetben adhatnak koncertet, ahol nagyon sok játékkal, szórakozással készültek a szervezők a közönségnek.

– Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, remélem, hogy ehhez a jó hangulathoz mi is hozzáadunk valamit – mondta a zenész, aki azt is elárulta, a koronavírus-járvány idején, amikor nem koncertezhettek, nem születtek új dalok. A hallgatás, a bezártság nem volt inspiráló a zenekar tagjai számára. Hiába volt rengeteg szabadidejük, a sok stressz nem használ az alkotófolyamatnak. Most azonban örülnek annak, hogy újra találkozhatnak a közönségükkel, a gyermekekkel. – Az alkotáshoz kellenek az inspirációk, az intuíciók és kell egy aranyos kisgyermek, akit meglátunk. Bízom abban, hogy akár lemezben, akár számokban tudunk újat mutatni a közeljövőben – mondta búcsúzóul Nagy Zoltán.

Aranyos kisgyermekben pedig a pápai koncerten sincs hiány, sokan énekelnek, táncolnak a zenekar tagjaival, így bízunk abban, hogy Pápán is találnak inspirációt az alkotáshoz.   





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: