Játék és mese Pegazus módra

522
Fotó: Pintér Ádám

Színes fajátékokkal és mesés bababirodalommal várta a kicsiket és nagyobbacskákat a Pegazus Színház a Játék 3 nap 3 helyszínen rendezvénysorozat könyvtári programján.

A bibliotéka belső udvarán kialakított játéktéren számtalan játék csalogatta a gyerekeket. A felsorolhatatlanul sok elem közt voltak célba dobó játékok, hintalovak, mászóalagút, golyóvezető labirintus, lépegetők és horgász játékok. A legkisebbeket csodálatos bababirodalom várta a könyvtár udvari épületében.

A Pegazus Színház művészei a délután folyamán két zenés bábjátékkal is megörvendeztették a rendezvény közönségét. Elsőként a Pöttyös mesével álltak  színpadra. A gyerekek nagy izgalommal követték a kedves katica történetét, aki az elveszett pöttyét keresve élt át izgalmas kalandokat.

A délután zárásaként a Tapsi kalandjai című zenés mesejátékot láthatták a családok, mely egy esős kirándulás apropóján mutatta be az otthonról megszökött kisnyuszi történetét, aki többé nem akar nyúl lenni.

A Pegazus Színház holnap is vár mindenkit a könyvtár udvarán felállított játéktéren és újabb két bábjátékot is láthat a nagyérdemű. A rendezvény részletes programját programajánló rovatunkban olvashatják.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!