Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Játék és mese Pegazus módra

Pintér-Papp Eszter | 2021.06.12.

Színes fajátékokkal és mesés bababirodalommal várta a kicsiket és nagyobbacskákat a Pegazus Színház a Játék 3 nap 3 helyszínen rendezvénysorozat könyvtári programján.

A bibliotéka belső udvarán kialakított játéktéren számtalan játék csalogatta a gyerekeket. A felsorolhatatlanul sok elem közt voltak célba dobó játékok, hintalovak, mászóalagút, golyóvezető labirintus, lépegetők és horgász játékok. A legkisebbeket csodálatos bababirodalom várta a könyvtár udvari épületében.

A Pegazus Színház művészei a délután folyamán két zenés bábjátékkal is megörvendeztették a rendezvény közönségét. Elsőként a Pöttyös mesével álltak  színpadra. A gyerekek nagy izgalommal követték a kedves katica történetét, aki az elveszett pöttyét keresve élt át izgalmas kalandokat.

A délután zárásaként a Tapsi kalandjai című zenés mesejátékot láthatták a családok, mely egy esős kirándulás apropóján mutatta be az otthonról megszökött kisnyuszi történetét, aki többé nem akar nyúl lenni.

A Pegazus Színház holnap is vár mindenkit a könyvtár udvarán felállított játéktéren és újabb két bábjátékot is láthat a nagyérdemű. A rendezvény részletes programját programajánló rovatunkban olvashatják.   


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: