Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Elbúcsúzott a leköszönő kéttornyúlaki sportelnök

Haraszti Gábor | 2021.06.13.

Huszonegy év után hivatalosan is elköszönt az elnöki pozíciótól a Kéttornyúlaki Sportegyesület elnöke, Velti József, akinek ünnepélyes keretek között a kéttornyúlaki sportpályán köszönték meg a több mint két évtizedes munkáját.

A Kéttornyúlaki SE – Nyárád SE barátságos mérkőzést megelőzően a leköszönő sportvezetőnek a város részéről Unger Tamás alpolgármester és Németh Zsolt önkormányzati képviselő, a szövetség nevében pedig Máté István gratulált az évek során elvégzett munkáért. Természetesen az egyesület játékosai is megköszönték a helyi labdarúgásért végzett 21 éves lelkiismeretes, áldozatos tevékenységet, névre szóló mezt és egy emléklapot adtak át a búcsúzó sportvezetőnek.

– Nagyon fontosak egy község életében azok az emberek, akik a település közösségeit irányítják, szervezik, nincs ez másképp a sport terén sem. Fontos, hogy ezeknek az embereknek megköszönjük a munkájukat – fogalmazott Németh Zsolt, a térség önkormányzati képviselője. – Velti József a településért, a sportegyesületért rengeteget dolgozott. Tudom, hogy mi mindenen kellett keresztülmennie azért, hogy egy ilyen sikeres klub működhessen ezen a településen, bízom benne, hogy azok, akik átveszik a stafétabotot, hasonlóan eredményesek és elkötelezettek lesznek majd.

A leköszönő elnök az elmúlt húsz évből rengeteg emléket őriz, megannyi emlékezetes mérkőzésnek, több bajnoki címnek volt részese.

– Négy cikluson keresztül dolgoztam az egyesületért, voltak nehézségeink, de nagyon szerettem tenni ezért a közösségért – mondta Velti József. – A 2000/2001-es szezonban ugyan kiestünk az első osztályból, ám a következő kiírásban az első helyen végeztünk, így rögtön vissza is jutottunk. Volt olyan idényünk is, amikor a felnőtt csapat és a tartalék együttesünk egyaránt dobogón végzett, sőt olyan is, amikor az egymást követő két bajnokságot megnyertük. Az évek során a pályánk, az öltözőnk is megújult, igyekeztük a rendelkezésre álló sportpályázati forrásokat kihasználni.

Búcsúzóul Velti József kiemelte, az elért eredmények mellett arra is büszke, hogy a Kéttornyúlaki SE a fair play versenyben többször is az első helyen végzett. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: