Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KÉK HÍREK

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

Pápai Rendőrkapitányság | 2021.06.14.

A Pápai Rendőrkapitányság a sofőr ellen ittas és engedély nélküli vezetés, míg az autó tulajdonosa ellen a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.

Ismerőse autójával közlekedett egy 27 éves Pápa-környéki férfi 2021. június 13-án hajnalban Vanyolán, amikor egy balra ívelő kanyarban a járművel jobbra letért az úttestről és egy beton oszlopnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett. A helyszínre érkező járőrök a férfival szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, amely pozitív eredménnyel zárult, majd a sofőrt további mintavétel céljából előállították. Az eljárás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint a gépkocsi a vele együtt utazó 28 éves falubelijének a tulajdona, aki önként engedte át a vezetést számára.

Az autót vezető férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség, míg a gépkocsi tulajdonosa ellen járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, valamint a sofőrt az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: