Dolgozik a hatalmas fúrógép (Híradó 2021.06.14.)

272

Februárban kezdődött el a Dunántúli Református Egyházkerület fenntartásában működő református gimnázium internátusának építése. A három milliárd forintos beruházás kormányzati támogatásból valósul meg. Az udvaron álló mélygarázs szádfalazása már megtörtént, jelenleg a kollégium kontúrjának előfúrása zajlik a Séllyei utcai részen. Az előfúrásra a rezgések és az épített környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése miatt van szükség. Ezt követi a mélygarázsnál is alkalmazott szádlemezek leverése a munkagödör megtámasztásához. A fúrással a tervek szerint szerdáig végeznek, utána két-három héten belül elvégzik a szádolást is, tudtuk meg a kivitelezőtől.

Dolgozik a hatalmas fúrógép (szöveges) (Híradó 2021.06.14.)

Dolgozik a hatalmas fúrógép (szöveges) (Híradó 2021.06.14.)Februárban kezdődött el a Dunántúli Református Egyházkerület fenntartásában működő református gimnázium internátusának építése. A három milliárd forintos beruházás kormányzati támogatásból valósul meg. Az udvaron álló mélygarázs szádfalazása már megtörtént, jelenleg a kollégium kontúrjának előfúrása zajlik a Séllyei utcai részen. Az előfúrásra a rezgések és az épített környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése miatt van szükség. Ezt követi a mélygarázsnál is alkalmazott szádlemezek leverése a munkagödör megtámasztásához. A fúrással a tervek szerint szerdáig végeznek, utána két-három héten belül elvégzik a szádolást is, tudtuk meg a kivitelezőtől.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, June 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!