Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Frenetikus hangulat a kastélyudvaron

Babos Petra | 2021.06.15.

A Himnusz közös eléneklése után Ria, ria Hungária, Hajrá Magyarország… – kiabálták az Esterházy-kastély udvarán felállított sátorban a szurkolók a Magyarország – Portugália Európa-bajnoki mérkőzés közvetítését figyelve.  Már a 18 órai kezdés előtt elkezdtek gyülekezni a futballfanok, akik közül többen magyar szurkolói pólóban, nemzeti zászlót lengetve érkeztek az élő közvetítésre. Már csak a fantasztikus hangulat miatt is megérte ellátogatni ma este az óriáskivetítő elé a sátorba, hiszen a közös szurkolásnak egészen más a hangulata.

Gallen Patrik Máté barátaival érkezett a kastélyudvarba.

– Úgy gondoltuk, hogy a közös szurkolás páratlan élmény, ezért jöttünk ki. Reméljük, győzni fogunk. Terveink szerint több mérkőzésre is kijövünk majd és szurkolunk, mert Ria, ria, Hungária – tette hozzá a fiatal.

Bata Zsóka testvérével és barátjával jött el szurkolni a magyaroknak a kastélyudvarba. A fiatalok mindannyian egyenpólót vettek fel a mai estére, hiszen úgy érzik, ezzel is hozzájárulnak a magyarok sikeréhez. A szurkolók kiemelték, remélik, büszkék lehetnek ma este a válogatottra, hiszen az felemelő érzés lenne.

Ihász István és barátai nagyon szeretnek focizni, azért döntöttek úgy, hogy eljönnek a sátorba megnézni a meccset, mert a közös szurkolás a legjobb.

– Már máskor is jártunk a kastélyudvaron focimeccset nézni, akkor is jó volt a hangulat, most sem csalódtunk, nagyon jó a társaság – tette hozzá Ihász István.

Ha csak a kastély udvarán ezekben a percekben is szurkoló pápaiakon múlna a mérkőzés eredménye, biztos lenne a győzelem. Mindent bele, hajrá magyarok!


  • Friss hírünk
    ZENE

    A Grammy-díjas gospelénekesre emlékezünk…

    Az amerikai gospel előadó és dalszerző, Sandra Crouch (1942-2024) a...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: