Tájékoztató

264

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) közlése alapján tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a társaság 2021 májusától jelentősen bővítette a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatban elérhető ügyfélszolgálati irodák körét.

Ennek köszönhetően a lakosság számára közvetlenül elérhető ügyfélpontot nyitottak meg Pápán is.

Az NHKV Zrt. a Díjbeszedő Holding Zrt-vel, a Magyar Posta Zrt-vel, valamint az MVM Ügyfélkapcsolati Kft-vel közösen végzi az egyes ügyfélszolgálati, számlázási, valamint a díjhátralékok beszedésével kapcsolatos feladatokat.

Az új ügyfélponton az NHKV Zrt. megbízásából elsősorban a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlázással, pénzügyi rendezéssel és díjhátralék behajtásával kapcsolatos ügyek intézésére van mód.

Természetesen a hulladékszállítással (például többlethulladék elszállítása, eseti lomtalanítás, edényzet cseréje vagy mozgatása, stb.), az adatváltozással (szerződéskötéssel, -módosítással,
-megszüntetéssel), illetve az egyéb technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati ügyintézés a megszokott módon, a közszolgáltatón keresztül továbbra is biztosított.

Az NHKV Zrt. az országosan elérhető ügyfélszolgálati hálózat révén magasabb szintű fogyasztói elégedettséget szeretne elérni a bejelentések, panaszok személyes intézése, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos általános tájékoztatásnyújtás területén.

Az ügyfélszolgálat címe és nyitvatartása munkanapokon:

Pápa 1 posta, Kossuth Lajos u. 27.

Hétfő:             08.00 – 12.00

Kedd:             08.00 – 12.00

Csütörtök:       08.00 – 12.00

                                                                                                 Dr. Nagy Krisztina

                                                                                                           jegyző

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!