Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Erzsébetváros legszebb virágoskertjét keresik

Babos Petra | 2021.06.22.

Keressük Erzsébetváros legszebb virágoskertjét! – Ezzel a mottóval tett közzé felhívást Venczel Csaba, Erzsébetváros önkormányzati képviselője a közösségi médiában.

– A városrészben található mezőgazdasági üzlet vezetőjével, Füstös Istvánnal keressük Erzsébetváros legszebb virágoskertjét. A felhívást a közösségi médiában hirdettük meg első ízben, reméljük, sokan töltik fel kertjükről a fotókat, Venczel Csaba személyes Facebook-bejegyzése alá. A feltöltött képekre várjuk a szavazatokat, a legtöbb voksot kapott kép tulajdonosa a hónap végén 15.000 forint értékű ajándékutalványt nyer, melyet a mezőgazdasági boltban válthat be – mondta a Pápa és Vidékének Venczel Csaba, aki hozzátette, a felhívásukat júliusban és augusztusban is megismétlik.

Az önkormányzati képviselő elmondta, a verseny célja, hogy megmutassák a nagyérdeműnek a városrész legszebb virágoskertjét.

– Nagyon sok gyönyörű kert van a városrészünkben, szeretném, ha mások is látnák ezeket, ezzel is buzdítva minden lakót arra, hogy szépítsék a környezetüket, tegyék közzé a kerítéseken túli, titkos kertjeiket, adjanak ötleteket vele másoknak – hangsúlyozta a kezdeményezés ötletgazdája.

Amennyiben a nyár folyamán változik a kert arculata, nevezhet a versenyre többször is a kert tulajdonosa – emelte ki Venczel Csaba, aki hozzáfűzte, a felhívást a mai napig többen megosztották, reméli, népszerű lesz a verseny.

A szervezők kérik, a fotóhoz adják meg a nevüket és a kert pontos címét, mivel a versenyfelhívás csak az Erzsébetvárosban található virágoskertekre vonatkozik. A legtöbb lájkot elért fotón szereplő virágoskertet személyesen is megtekintik a szervezők.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: