Kormánykitüntetést kapott Frank Liu

760

A Magyar Érdemkereszt Arany Fokozatával tüntette ki a Kormány Frank Liut, a Chi Fu cégcsoport tulajdonosát. A Pápai Hús Kft. tulajdonosaként is ismert üzletembernek ma délben a Parlamentben adta át a kitüntetést Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Az ünnepi ceremónián részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Soltész Miklós államtitkár, Magyar Levente miniszterhelyettes, dr. György István államtitkár, dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester.

Frank Liu, a Kaliforniában és Tajvanon végzett üzletember már első magyarországi látogatásain beleszeretett hazánkba és kihasználva rendkívül jó üzleti érzékét és kapcsolatépítési képességét Magyarországon is üzleti vállalkozásokba kezdett. A Pápai Hús Kft-n kívül ma már több hazai cége is van. Frank Liu időközben megkapta a magyar állampolgárságot, mely a sajtóhírek szerint nagyon fontos volt számára. Az üzleti világban megfontolt üzletemberként, kedves, nagyvonalú emberként ismerik, aki rendkívüli határozottsággal irányítja cégeit és hosszú távon gondolkodik magyarországi befektetésekben.

A Magyar Érdemkereszt Arany Fokozatát gazdasági szerepvállalásáért, a gazdasági kapcsolatok építéséért, valamint annak az 1,2 millió arcmaszknak a felajánlásáért vehette át, melyet múlt év őszén juttatott el Erdélybe a Magyar Kormány segítségével. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!