Szálláshely fejlesztési beruházásokat adott át a Bakonyerdő Zrt. (Híradó, 2021.06.23.)

181

Négy helyszínen, közel 100 millió forintot fordított a Bakonyerdő Zrt. az elmúlt másfél évben szálláshely fejlesztésre és felújításra. A beruházásokat a Téry Ödön Nemzeti Turistaház Fejlesztési Program keretében valósították meg. A legnagyobb fejlesztés a Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskolát és a Hubertlaki Kulcsosházat érintette. A munkálatok befejeződtek, az ünnepélyes beruházás-átadót ma délelőtt tartották Huszárokelőpusztán és Hubertlakon.

Szálláshely fejlesztési beruházásokat adott át a Bakonyerdő Zrt. (Híradó, 2021.06.23.)

Szálláshely fejlesztési beruházásokat adott át a Bakonyerdő Zrt. (Híradó, 2021.06.23.)Négy helyszínen, közel 100 millió forintot fordított a Bakonyerdő Zrt. az elmúlt másfél évben szálláshely fejlesztésre és felújításra. A beruházásokat a Téry Ödön Nemzeti Turistaház Fejlesztési Program keretében valósították meg. A legnagyobb fejlesztés a Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskolát és a Hubertlaki Kulcsosházat érintette. A munkálatok befejeződtek, az ünnepélyes beruházás-átadót ma délelőtt tartották Huszárokelőpusztán és Hubertlakon.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 23, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!