Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hajrá, magyarok! Közös szurkolás a kastélyudvaron

Babos Petra | 2021.06.23.

Az eredetileg 2020-ra tervezett labdarúgó-Európa-bajnokság június 11-én kezdődött. A magyar válogatott utolsó csoportmérkőzését játssza az Európa-bajnokságon, amelyet a müncheni arénában rendeznek, s ha a mieink győznek, továbbjuthatnak a csoportjukból.

Már a mérkőzés kezdete előtt többen megérkeztek az Esterházy-kastély udvarára. A nagy kánikula ellenére sokan szánták rá magukat a közös szurkolásra az óriáskivetítő előtt. Baráti társaságok, szomszédok, ismerősök és ismeretlenek hangosan biztatták a magyar csapatot.

Matting Norbert családjával és barátaival látogatott ki a mai meccsközvetítésre.

– Tegnap határoztuk el, hogy ma este feljövünk a kastélyudvarba, s együtt szurkolunk a magyaroknak, akik remélem, nyernek ma. Magyarok vagyunk, s ha nyerünk, akkor továbbjuthatunk, így szerintem fontos, hogy együtt biztassuk a magyarokat – mondta a fiatalember, aki hozzátette, terveik között szerepel, hogy máskor is feljönnek a közvetítésre, hiszen mindig jó a hangulat a sátorban.

Herber Márk és Horváth Áron szerint fantasztikus érzés a tömegben szurkolni és kiabálni, együtt örülni.

– Jó érzés, ha gólt rúgunk, torkunk szakadtából ordíthatunk. Mert Ria, ria, Hungária….és ma győzni kell! – fűzte hozzá Áron.

Az izzasztó melegben fogyott a hideg sör, az üdítő, a hangulat pedig egyre fokozódott, különösen a magyar Himnusz hangjai után.

Szurkoljunk hát a mieinknek, hajrá magyarok!





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: