Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Öt nap önfeledt játék

Haraszti Gábor | 2021.06.24.

A Pápai Vasas SE Hangya KéziNyár néven öt napon át negyedik alkalommal rendezte meg nyári kézilabdatáborát, ahol közel 65 óvodás- és általános iskolás korú kézilabda-palánta csiszolta tudását és adta át magát a nyár önfeledt játékörömének.

A város legnagyobb vízipisztolycsatáját rendezték ma délután a sportcsarnok mögötti füves területen, a játékos ütközet a Hangya KéziNyár 2021. kézilabdatáborának egyik állandó eleme. A Pápai Vasas SE 2018 óta rendezi meg a tábort, mely a szórakozás mellett öt fő elemre épít: fegyelemre, kitartásra, erőre, szorgalomra és csapatszellemre. A pandémia után a gyerekek és az edzők is nagyon várták már a találkozást, a szervezők rengeteg programmal kedveskedtek az ovisoknak és az általános iskolásoknak.

– A hét hagyományosan molinókészítéssel indult, természetesen a kézilabda-foglalkozások sem maradhattak el, ahogy az ilyenkor megszokott, rengeteg felmérést végeztünk, kialakultak a szabályok – ismertette a tábor első napjának programját Kapcsándi Zsolt táborvezető. – A második napon a sportcentrumban tettünk látogatást, ahol 100 méteres síkfutásban és távolugrásban mérhették össze ügyességüket a gyerekek, a nagyobbak a víztoronyba kirándultak. Hét közepén az edzéseké volt a főszerep, rengeteg koordinációs feladat mellett azért volt idő kikapcsolódásra is, megrendeztük a Hangya KéziNyár első papírrepülő versenyét.

A tábor vezetője elmondta, az egyik legnépszerűbb program minden évben a vízipisztolycsata, ahol természetesen ő volt a gyerekek első számú célpontja. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: