Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

A Pannonia Reformatában is várják a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján

Babos Petra | 2021.06.24.

A Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat keretében június 26-án, szombaton 18 órától a Pannonia Reformata is várja a látogatókat.

Halászné Kapcsándi Szilvia, a Pannonia Reformata múzeumvezetője a Médiacentrumnak elmondta, nagy örömmel értesültek Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere döntéséről, melynek értelmében az egészségügyi és szociális dolgozók ingyenesen vehetnek részt az idei Múzeumok Éjszakája programjain. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezzel a felajánlással is szeretné elismerni a járvány elleni védekezés első vonalában helytálló szakemberek munkáját.

– Igyekeztünk a programjainkat úgy összeállítani, hogy az érdeklődőknek lehetőségük legyen más múzeumba is ellátogatni az este során. A védelmi intézkedéseket és szabályokat betartva úgy döntöttünk, hogy a belső kiállításaink látogatása védettségi igazolványhoz kötött, ezek folyamatosan látogathatóak 18 órától éjfélig. Az udvarra is terveztünk programot, azokra is gondolva, akik védettségi igazolvány nélkül érkeznek. Az udvaron „Fordulópontok” címmel interaktív játékra hívjuk a látogatókat. Egy labirintust állítunk össze, s egy interaktív sétára invitálunk mindenkit. Egész este várjuk az alkotni vágyó gyerekeket, ők egyiptomi és népi kézműves-foglalkozáson vehetnek részt. Az esti programot 21 órától Illés Csaba gitárjátéka színesíti a hangulatos mediterrán udvaron. A programokon a részvétel ingyenes, kivétel a kézműves-foglalkozás, ez térítés ellenében vehető igénybe. Az udvari programok szabadon látogathatók – tájékoztatott a múzeumvezető.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: