Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Vadvirágos Dalos Fő tér

Pintér-Papp Eszter | 2021.06.24.

Hosszú hónapok után ma este újra népdalokkal töltötték meg a Fő teret a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület táncosai, akik ma ismét útjára indították a Dalos Fő tér című sorozatukat.

– A Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület három évvel ezelőtt hívta életre a Dalos Fő tér című kezdeményezést, melynek célja, hogy a város lakossága és mindenki, aki szereti a műsorainkat, itt megismerkedhessen a koreográfiáinkhoz tartozó dalokkal, melyeket így a későbbieben az előadásainkon velünk énekelhet – mondta el Horváthné Müller Sára néptánc-oktató. – Úgy gondolom, az idei évben a vírusos, karanténos időszak után felüdülést jelenthet a Fő téren velünk énekelni. A mai volt az első alkalom és mostantól csütörtök esténként 19.30-kor szeretettel várunk mindenkit közös éneklésre a Fő térre – hangsúlyozta Horváthné Müller Sára, aki azt is elmondta, egyedül a jövő csütörtök lesz ez alól kivétel, ugyanis az elkövetkező héten edzőtábor miatt nem lesz közös éneklés.

A mai alkalmon dél-alföldi dallamok csendültek fel a Fő téren és két hét múlva csütörtökön is a Dél-Alföld dallamkincséből válogatnak a vadvirágosok.    





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: