Idén is népszerű a könyvtár tábora (Híradó 2021.06.25.)

237

Kirándulások, hagyományőrzés, kézműves foglalkozások, látványos bemutatók is szerepelnek a táborokban, melyeket Jókai Mór Városi Könyvtárban szerveznek. Minden hónapra jut egy programokban gazdag hét, a maximális létszám mutatja az érdeklődést. Az első turnusban ezen a héten többek között Döbröntére kirándultak a gyerekek, levendulát szedtek és szélforgót készítettek – a résztvevők elmondása szerint ezek voltak a legnépszerűbb programok.

Idén is népszerű a könyvtár tábora (Híradó 2021.06.25.)

Idén is népszerű a könyvtár tábora (Híradó 2021.06.25.)Kirándulások, hagyományőrzés, kézműves foglalkozások, látványos bemutatók is szerepelnek a táborokban, melyeket Jókai Mór Városi Könyvtárban szerveznek. Minden hónapra jut egy programokban gazdag hét, a maximális létszám mutatja az érdeklődést. Az első turnusban ezen a héten többek között Döbröntére kirándultak a gyerekek, levendulát szedtek és szélforgót készítettek – a résztvevők elmondása szerint ezek voltak a legnépszerűbb programok.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, June 25, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!