Írjuk együtt a magán erdőgazdálkodás jövőjét (Híradó 2021.06.25.)

634

Erdőtulajdonosok, erdőgazdálkodók, szakmai vállalkozások, szakmai szervezetek számára szervez hat állomásból álló országos tájékoztató fórumsorozatot a NAK és a MEGOSZ az Agrárminisztérium és az érintett szakmai szervezetek közreműködésével. Tegnap Pápán gyűltek össze az érintettek, a városunkban tartott fórum a harmadik volt a sorban. A tájékoztató előadásoknak és a fórumnak az Esterházy-kastély udvara adott otthont.

Írjuk együtt a magán erdőgazdálkodás jövőjét (Híradó 2021.06.25.)

Írjuk együtt a magán erdőgazdálkodás jövőjét (Híradó 2021.06.25.)Erdőtulajdonosok, erdőgazdálkodók, szakmai vállalkozások, szakmai szervezetek számára szervez hat állomásból álló országos tájékoztató fórumsorozatot a NAK és a MEGOSZ az Agrárminisztérium és az érintett szakmai szervezetek közreműködésével. Tegnap Pápán gyűltek össze az érintettek, a városunkban tartott fórum a harmadik volt a sorban. A tájékoztató előadásoknak és a fórumnak az Esterházy-kastély udvara adott otthont.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, June 25, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!