Vinári emlékmű a hősök tiszteletére (Híradó 2021.06.28.)

143

Vinár első világháborús hősi halottainak tiszteletére avattak emlékművet a településen szombat délután a falunap keretében. A pápai járás községének polgármestere régóta szorgalmazta már az emlékmű felállítását, erre az I. Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság pályázata adott lehetőséget. Az alkotás már tavaly elkészült, de a pandémia miatt csak most avatták fel hivatalosan.

Vinári emlékmű a hősök tiszteletére (Híradó 2021.06.28.)

Vinári emlékmű a hősök tiszteletére (Híradó 2021.06.28.)Vinár első világháborús hősi halottainak tiszteletére avattak emlékművet a településen szombat délután a falunap keretében. A pápai járás községének polgármestere régóta szorgalmazta már az emlékmű felállítását, erre az I. Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság pályázata adott lehetőséget. Az alkotás már tavaly elkészült, de a pandémia miatt csak most avatták fel hivatalosan.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, June 28, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!