Múzeumok Éjszakája Pápán (Hríadó 2021.06.28.)

134

Egy év kihagyás után idén ismét megrendezték a Múzeumok Éjszakája elnevezésű kulturális eseményt. Városunkban az Esterházy-kastély, a Kékfestő Múzeum és a Pannonia Reformata Múzeum is csatlakozott az országos kezdeményezéshez. Mindhárom múzeum a hagyományos tárlatokon kívül újdonságokkal, interaktív élményekkel várta a látogatókat. A vendégek részéről nem maradt el az érdeklődés, sokan látogattak el a helyszínekre. A Múzeumok Éjszakája szombaton volt.

Múzeumok Éjszakája Pápán (Hríadó 2021.06.28.)

Múzeumok Éjszakája Pápán (Hríadó 2021.06.28.)Egy év kihagyás után idén ismét megrendezték a Múzeumok Éjszakája elnevezésű kulturális eseményt. Városunkban az Esterházy-kastély, a Kékfestő Múzeum és a Pannonia Reformata Múzeum is csatlakozott az országos kezdeményezéshez. Mindhárom múzeum a hagyományos tárlatokon kívül újdonságokkal, interaktív élményekkel várta a látogatókat. A vendégek részéről nem maradt el az érdeklődés, sokan látogattak el a helyszínekre. A Múzeumok Éjszakája szombaton volt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, June 28, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!