Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Továbbra is veretlen odahaza a Kilián DSE

Haraszti Gábor | 2020.10.06.

A lány serdülő kézilabda bajnokságban szezonbéli harmadik győzelmét aratta a Kilián DSE, mely magabiztosan győzte le a tabella 11. helyén álló Máriaújfalut.

A pápaiak számára jól – két győzelemmel – indult az idény, ugyanakkor a legutóbbi fordulóban az Ajkától nagyarányú vereséget szenvedtek.

– Az eddigi eredmények alapján a Lébény és az Ajka a két legerősebb csapat a bajnokságban, ilyen arányban is megérdemelten nyertek – mondta a 35-18-as eredménnyel véget érő idegenbeli találkozóról a csapat edzője, Szakács Dániel.
Tanítványainak célja természetesen az volt, hogy hazai pályán sikerüljön javítani és a Máriaújfalu elleni győzelemmel tovább tapadni az élmezőnyhöz. Erre meg is volt minden esély, hiszen a vendégek mérlege egy győzelem és három vereség volt a kezdő sípszó előtt. Az első félidőben jól működött a védelem, mindössze öt gólt kaptak a házi gólkirályt, Takács Zórát sérülés miatt nélkülöző pápaiak, ám a második félidőben a Máriaújfalu kihasználta a vendéglátók pontatlanságait és megközelítette őket. A játékrész derekán aztán egy újabb hazai négy-ötgólos rohammal eldőlt a meccs, végül tíz találattal nyert a Kilián, melynek kapujában bemutatkozott a csapat új kapusa, Rózsahegyi Regina. 

Kilián DSE – Máriaújfalui SE 23-13 (11-5)

Szakács Dániel: A rutintalanság és a fáradtság miatt hullámzó teljesítményt nyújtottunk, hol magabiztosan vezettünk, hol ellenfelünk két-három gólra felzárkózott. A támadásokkal voltak problémáink, a meccs néhány periódusában adósak voltunk a jó játékkal, de összességében nem forgott veszélyben a győzelmünk.

A pontvadászat következő fordulójában Győrbe látogat az egyesület.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: