Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Tovább erősítette keretét a Conoil Motax KC Pápa

Haraszti Gábor | 2020.10.07.

Biztató szezonkezdet után három új játékossal a soraiban készül a Debrecen és a Pénzügyőr ellen a Conoil Motax KC Pápa.

A zöld csoport bajnokaspiránsa, a Cegléd otthonában kezdte a 2020/2021-es NB I/B-s bajnokságot a pápai csapat, mely az első negyedben mindössze hat pontot dobott, ám nagy küzdeni akarással hosszabbításra mentette a találkozót, melyet végül a hazaiak nagy csatában 78-74-re megnyertek. Kálmán László vezetőedző bosszús volt a rossz első negyed miatt, ám szerinte így is lett volna esélyünk megnyerni a mérkőzést. 

– Az első negyedben olyan hátrányt szedtünk össze, amit nem tudtunk ledolgozni, hiába nyertük meg a maradék három játékrészt – értékelt a pápaiak trénere. – A bajnokság toronymagas esélyese a Cegléd, az alacsony szerkezetükkel alaposan megleptek minket. Egyik kulcsjátékosunk, Sonyák Béla betegség miatt nem tarthatott velünk, nálunk rengeteg új embert kell beépíteni és még nem vagyunk kész. 

És ha már újoncok: újabb játékosok csatlakoztak a kerethez, korábban Körmendről Parcsami Kornélt, a Falcóból Németh Gábort sikerült megszerezni, mostanra pedig Kiss Kornél, Erdei Márk és Koma Dániel is áttette székhelyét Pápára. Utóbbi B33-as válogatott, emellett az elmúlt bajnokságban a legeredményesebb center kitüntető címével büszkélkedhetett. A pápai alakulat október 15-én Debrecenbe utazik, három nappal később hazai pályán a Pénzügyőr SE ellen debütál. 

– A debreceni akadémisták teljesen más stílust képviselnek, mint a ceglédiek, egész pályán letámadnak, míg a hazai bemutatkozáson nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Mindenki jól dolgozik az edzéseken, bízom egy jó idénykezdetben – fogalmazott Kálmán László.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: