Újra ülésezhetett a képviselői-testület (Híradó 2021.06.30.)

186

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre vonatkozó rendelkezések értelmében múlt év novembere óta ismét a polgármesterek gyakorolták a képviselő-testületek és bizottságaik jogkörét, a városatyák nem ülésezhettek. A kormány rendkívüli jogrendért felelős munkacsoportjának döntése értelmében azonban június 15. óta a veszélyhelyzet előtti rendnek megfelelően lehet ülést tartani. Dr. Áldozó Tamás polgármester Pápa Város Képviselő-testületét ma délutánra hívta össze. Az ülésen napirenden volt a költségvetés módosítása, beszámolók meghallgatása és a veszélyhelyzet idején hozott rendeletekről és határozatokról szóló tájékoztatók megtárgyalása.

Újra ülésezhetett a képviselői-testület (Híradó 2021.06.30.)

Újra ülésezhetett a képviselői-testület (Híradó 2021.06.30.)A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre vonatkozó rendelkezések értelmében múlt év novembere óta ismét a polgármesterek gyakorolták a képviselő-testületek és bizottságaik jogkörét, a városatyák nem ülésezhettek. A kormány rendkívüli jogrendért felelős munkacsoportjának döntése értelmében azonban június 15. óta a veszélyhelyzet előtti rendnek megfelelően lehet ülést tartani. Dr. Áldozó Tamás polgármester Pápa Város Képviselő-testületét ma délutánra hívta össze. Az ülésen napirenden volt a költségvetés módosítása, beszámolók meghallgatása és a veszélyhelyzet idején hozott rendeletekről és határozatokról szóló tájékoztatók megtárgyalása.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!