Kékfestő tábor (Híradó 2021.06.30.)

182

Ezen a héten tartja első tábori turnusát a Kékfestő Múzeum. A sok kirándulással, kézműves foglalkozással, játékkal gazdagított öt nap során nem csupán a Kékfestő Múzeummal, de az Esterházy-kastéllyal és a Jókai Mór Városi Könyvtárral is megismerkednek a gyerekek. Ma délelőtt egy igazi kihívás várt a résztvevőkre, varrni tanultak. A gyerekek megbirkóztak a feladattal és a munkájuk gyümölcsét mindenki láthatja majd.

Kékfestő tábor (Híradó 2021.06.30.)

Kékfestő tábor (Híradó 2021.06.30.)Ezen a héten tartja első tábori turnusát a Kékfestő Múzeum. A sok kirándulással, kézműves foglalkozással, játékkal gazdagított öt nap során nem csupán a Kékfestő Múzeummal, de az Esterházy-kastéllyal és a Jókai Mór Városi Könyvtárral is megismerkednek a gyerekek. Ma délelőtt egy igazi kihívás várt a résztvevőkre, varrni tanultak. A gyerekek megbirkóztak a feladattal és a munkájuk gyümölcsét mindenki láthatja majd.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!