Régészeti előadássorozat indul (Híradó 2021.06.30.)

258

A honfoglalás kori női viseletről, a középkori fémműves műhelyekről, a környékbeli kincsekről és harcosokról is szó esik azon az előadássorozaton, mely július 2-án indul a Kékfestő Múzeumban. Elismert szakemberek beszélnek a témákról, a tíz alkalmas régészeti kurzuson sok érdekességet megtudhatnak a résztvevők. Az alkalmak ingyenesek, péntekenként 17 órától várják az érdeklődőket.

Régészeti előadássorozat indul (Híradó 2021.06.30.)

Régészeti előadássorozat indul (Híradó 2021.06.30.)A honfoglalás kori női viseletről, a középkori fémműves műhelyekről, a környékbeli kincsekről és harcosokról is szó esik azon az előadássorozaton, mely július 2-án indul a Kékfestő Múzeumban. Elismert szakemberek beszélnek a témákról, a tíz alkalmas régészeti kurzuson sok érdekességet megtudhatnak a résztvevők. Az alkalmak ingyenesek, péntekenként 17 órától várják az érdeklődőket.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!