Orbán Kálmánné Ida néni 90. születésnapját ünnepelte (Híradó 2021.06.30.)

223

Éjfél előtti alvás, sok munka, szerető család – így foglalta össze a hosszú élet titkát Orbán Kálmánné Ida néni, aki tegnap ünnepelte 90. születésnapját. Az idős hölgy Szigligeten született 70 éve él Pápán, úgy fogalmazott a szerelem hozta városunkba. Családja egy része is itt él, körükben ünnepelt, azonban egy meglepetés is érte, ugyanis Dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte.

Orbán Kálmánné Ida néni 90. születésnapját ünnepelte (Híradó 2021.06.30.)

Orbán Kálmánné Ida néni 90. születésnapját ünnepelte (Híradó 2021.06.30.)Éjfél előtti alvás, sok munka, szerető család – így foglalta össze a hosszú élet titkát Orbán Kálmánné Ida néni, aki tegnap ünnepelte 90. születésnapját. Az idős hölgy Szigligeten született 70 éve él Pápán, úgy fogalmazott a szerelem hozta városunkba. Családja egy része is itt él, körükben ünnepelt, azonban egy meglepetés is érte, ugyanis Dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, June 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!