Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Különleges színházi élmény vár mindenkit vasárnap

Pintér-Papp Eszter | 2021.07.02.

A Játék 3 nap 3 helyszínen programjaival elindult az idei nyári rendezvényszezon Pápán. A Jókai Mór Művelődési Központ munkatársai több érdekességgel is szolgálnak az elkövetkező időszakban, ezek közül most egy július 4-i, vasárnapi programra hívjuk fel olvasóink figyelmét Horváth Dorina kulturális szervező segítségével.

– A visszajelzések azt mutatják, hogy a Játék 3 nap 3 helyszínen rendezvényünk nagy sikert aratott a pápaiak körében. Egyrészt a nagy szünet után végre elindulhatott az élet, másrészt kicsit talán sikerült visszahoznunk a régi Játékfesztiválok hangulatát. Ez nemcsak a szervezés szempontjából volt jó kezdés számunkra, hanem azért is, mert ez a jól sikerült rendezvény erőt ad nekünk a továbbiakra. Sok tervünk és programunk van a nyárra, melyek közül most az elsőt ajánlom az olvasók figyelmébe – mondta Horváth Dorina.

Mint megtudtuk, vasárnap 19 órakor a Fő térre látogat a Nemzeti Színház Frankie című produkciója. Az előadás egyedi megjelenést ígér, hiszen szó szerint egy teherautó gördül be a térre, ebből alakul ki a színpad, ahol egy egyszemélyes produkciót mutat be Bakos-Kiss Gábor, aki Frank Sinatra életét tárja a nézők elé. Az ingyenesen megtekinthető előadás során természetesen felcsendülnek az énekes dalai is.  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: