Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Idegenben javítanának

Haraszti Gábor | 2020.10.09.

Középházi rangadót rendeznek szombaton a labdarúgó NB III-ban, a 13. fordulóban a 9. helyen álló Perutz FC a 10. helyezett MOL Fehérvár II. vendége lesz.

Nem született gól a pápaiak legutóbbi bajnokiján, a Mosonmagyaróvár ellen idei harmadik döntetlenjét játszották a sárga-kékek. Október 10-én 11 órai kezdéssel a hat meccs óta veretlen MOL Fehérvár II. (négy győzelem, két döntetlen), a legutóbbi öt meccsét győzelem nélkül megvívó (három döntetlen, két vereség) pápai alakulatot látja vendégül. Mindkét csapat szinte megegyező mutatókkal bír, a két együttes egyaránt 18 pontot gyűjtött, gólkülönbségük is ugyanannyi (+3).

– Nagyon jól dolgoztak a héten a srácok, amit egy hét alatt el lehetett végezni, azt megtettük – mondta Lengyel Ferenc vezetőedző. – Sajnos lesznek hiányzóink, két játékosom biztosan nem lép pályára, ezen felül még két-három labdarúgó is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk, a minimális célkitűzés az egy pont, de bízom benne, hogy lesz lehetőségünk a győzelmet is megszerezni.

A válogatott szünet miatt lehet számítani néhány visszajátszóra, korábban is volt példa arra, hogy az első csapat adott játékost, a Mosonmagyaróvár ellen például Kovács István és Zivzivadze is pályára lépett, mindketten gólt is lőttek.

– Az alapcsapatuk is nagyon jó a székesfehérváriaknak, ha még ehhez az NB I-es szünet miatt csatlakozik néhány élvonalbeli labdarúgó, még nehezebb 90 perc vár ránk. Az előző fordulóban például a korábbi válogatott Futács Márkó is játszott, meglátjuk milyen kerettel dolgozhat az edzőkolléga – vélekedett a pápai tréner. 

A mérkőzésen Skriba Máté eltiltás, Irmes Dávid sérülés miatt biztosan nem lép pályára, de Nagy Tamás és Császár Attila sem 100 százalékos.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: