Holokauszt megemlékezés (Híradó 2021.07.05.)

614

A holokauszt pápai áldozataira emlékeztek vasárnap délután az 1896 óta használt, úgynevezett új zsidó temetőben. A Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Hagyományőrző Egyesület által szervezett alkalmon Radvánszki Péter rabbi tartott mártír istentiszteletet, hangsúlyozva, hogy Pápa a magyarországi polgári zsidóság egyik bölcsője volt, s bár még bennünk van a holokauszt tragédiája, de az is, hogy tenni kell a közös jövőért.

Holokauszt megemlékezes (Híradó 2021.07.05.)

Holokauszt megemlékezes (Híradó 2021.07.05.)A holokauszt pápai áldozataira emlékeztek vasárnap délután az 1896 óta használt, úgynevezett új zsidó temetőben. A Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Hagyományőrző Egyesület által szervezett alkalmon Radvánszki Péter rabbi tartott mártír istentiszteletet, hangsúlyozva, hogy Pápa a magyarországi polgári zsidóság egyik bölcsője volt, s bár még bennünk van a holokauszt tragédiája, de az is, hogy tenni kell a közös jövőért.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, July 5, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!