Házhoz megyünk és Police Coffee Kemenesszentpéteren

594
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési tanácsokat adnak az érdeklődőknek.

A Házhoz megyünk és a Police Coffee elnevezésű országos bűnmegelőzési programok keretében a pápai rendőrök 2021. július 8-án több korosztályt is megszólítanak Kemenesszentpéteren.

A helyi polgármesteri hivatal udvarán kialakított bűnmegelőzési információs ponton a rendőrök 10 órától egy pohár kávé mellett bűnmegelőzési kiadványokkal, valamint személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokkal várják az érdeklődőket, akik a helyi körzeti megbízottól tájékoztatást kaphatnak a település közbiztonsági helyzetéről is. A rendőrségi standnál a gyermekeknek szóló bűn- és baleset-megelőzési játékok mellett kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik. Ennek során a rendőrök rögzítik a kétkerekű jellemző tulajdonságait és vázszámát, továbbá fényképfelvételeket is készítenek róla, majd az adatok bekerülnek a Bikesafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszerbe, amely a jármű ellopása esetén segíti a felderítést.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a prevenciós programokkal 13 óráig várják az érdeklődőket.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!