Megkezdődött az úthelyreállítás a Dózsa György utcában

306
Fotó: Babos Petra

Ma reggel megkezdte a kivitelező a végleges útburkolat-helyreállítási munkákat a Dózsa György utcában. Mint ismeretes, tavaly egy 300 méteres szakaszon ivóvízvezeték-rekonstrukció zajlott, amit nyomsávos helyreállítás követett. Most a konszolidációs idő letelte után teljes szélességben új burkolatot kap a Dózsa György utca érintett szakasza, vagyis a Tókert utca és Aradi utca közötti terület.

Az úthelyreállítás ma reggel a burkolat felmarásával indult, ezt a teljes szakaszon elvégzik, majd megigazítják az aknafedeleket és várhatóan a jövő hét elején indul az aszfalt kopóréteg behúzása. Jelenleg a Dózsa – Vasvári – Tókert utca csomópontjában dolgoznak, innen haladnak az Aradi utcai kereszteződés felé. A munkálatok idején jelentős sebességkorlátozásra, részleges forgalomkorlátozásra, félpályás lezárásra és terelésekre kell számítani. A kivitelező azt kéri, aki teheti, jövő hét közepéig kerülje el a Dózsa György utcát.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!