Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Győzelem az első felkészülési mérkőzésen

Haraszti Gábor | 2021.07.07.

Magabiztos sikerrel kezdte a felkészülési mérkőzések sorát a Perutz FC, mely a rekkenő hőség ellenére is jó játékot bemutatva, két lőtt és kapott gól nélkül fejezte be a Rákosmente elleni 90 percet.

A felkészülés második hetének közepén a szintén az NB III-ra készülő Rákosmente ellen játszotta első edzőmeccsét a Perutz együttese. Tikkasztó hőségben rendezték a meccset, melyen korán megszerezte a vezetést a Pápa, Kalász kapott remek labdát a jobb oldalon, középre adását Oláh László juttatta a jobb kapufa segítségével a hálóba, 1-0. Nyolc perccel később Hanzl szögletét követően a próbajátékon szereplő Sandal Dominik lőtt a keresztléc fölé. Fél óra játék után könnyen megduplázhatta volna csapata és góljai számát Oláh, a támadó jobb felsőbe tartó ziccerét Nyirati fölé tolta. Tíz perccel a szünet előtt megszületett a második hazai találat, Köles vette észre a jobb oldalon felfutó Szilágyit, aki egy átvételt követően a jobb sarokba helyezett, 2-0. Fordulás után öt percet kellett várni a következő Perutz-helyzetre, Nagy futott el a jobb oldalon, centerezéséről centikkel maradt le Hauser. A folytatásban mindkét csapat sokat cserélt, hazai részről a fiatalok és a próbajátékosok is megkapták a lehetőséget. Igazi gólhelyzetet egyik oldalon sem jegyezhettünk fel, így maradt a 2-0-s eredmény.

Weitner Ádám: Nagyon kemény másfél héten vagyunk túl, ez meg is látszott a mérkőzésen, amire a nagy meleg is rátett egy lapáttal. A mai találkozó célja a szervezett védekezés, a csapatmozgások, az együttes csapatvédekezés volt, ami az első félidőben maradéktalanul teljesült is, az ellenfél nem lőtt kapura. Többet kaptam annál, mint amit vártam, szép támadásaink voltak és lőttünk két gólt. A második játékrész kicsit más volt, a fiatalokat bedobtuk a mélyvízbe, az még látszik, hogy rájuk több munka vár, de ha megfelelő lesz a hozzáállásuk, fejlődni fognak.

Perutz FC – RKSK 2-0 (2-0) Gsz.: Oláh, Szilágyi

Perutz FC: Szigeti – Szalai, Bence, Zsirai, Nagy T. – Köles, Hanzl, Kalász – Sandal, Oláh, Szilágyi vezetőedző: Weitner Ádám, csereként pályára lépett: Dénes, Molnár M., Iványi, Jurik, Molnár T., Varga B., Hauser, Cseke, Vargyas.

A Perutz július 10-én, szombaton 15 órai kezdéssel a Mohácsot fogadja. 


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.04.20.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2009, 2010, 2012

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: