Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jövő vasárnap lesz a PikNik Mozi

Pintér-Papp Eszter | 2021.07.07.

A …mint vízbe dobott kavics… TOP-os közösségfejlesztő projekt következő rendezvénye a Vajda Péter lakótelepi játszótérnél megrendezett PikNik Mozi lesz – tudtuk meg Horváth Dorinától, a Jókai Mór Művelődési Központ kulturális szervezőjétől. A rendezvényt július 9-én, pénteken tartották volna, ám a JMK Facebook-oldalán nemrégiben a következő közleményt tették közzé: „Az OMSZ tájékoztatása szerint záporok, zivatarok várhatóak a PikNik Mozi ideje alatt, így az eseményt új időpontban tartjuk meg: JÚLIUS 18. VASÁRNAP. Szeretettel várunk mindenkit!”

– A PikNik Mozi egy nagyszabású, valódi piknikhangulatot idéző esemény lesz, ahová mindenki hozhatja a saját plédjét, ülőalkalmatosságát, emellé pedig biztosítunk popcornt és üdítőt, de természetesen mindenki hozhatja a saját piknikkosarát is – hangsúlyozta Horváth Dorina, aki arról is szólt, hogy a filmeket egy korábbi kérdőíves felmérésre adott válaszok alapján választották ki.

A felnőtteket egy hatalmas vetítővászon elé várják, a gyerekeknek pedig egy tévét állítanak fel. A délután egy rajzfilmmel, a Némó nyomában című mesével kezdődik 18.30-kor, 20.45-kor a nagy sikerű Mamma Mia! című filmet vetítik, 22.45-től pedig a Joker című film várja a kertmozizókat. A helyek elfoglalására 18 órától lesz lehetőség.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: