Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kézilabdatábor a Weöresben

Haraszti Gábor | 2021.07.09.

Aktív nyári kikapcsolódás és tagtoborzás volt a Kilián DSE kézilabdatáborának idei célja is, ahol az első turnusban csoportokra bontva közel 50 diák ismerkedett a sportággal vagy csiszolta épp tudását.

Idén nyáron is két turnust szervez az egyesület, az első július 9-én zárult. Koncz Sándor táborvezetőtől megtudtuk, egész héten kiváló volt a hangulat, korosztályokra bontva a kezdőkkel, a középhaladókkal és a már igazoltakkal is külön-külön foglalkoztak, a szivacskézilabdával játékos feladatok voltak és a Várkertfürdő látogatása sem maradhatott ki a hétből. A cél az volt, hogy vidáman és jókedvűen töltsenek el egy hetet és a legkisebbeket megismertessék a sportág alapjaival.

– Játékos feladatokkal készültünk az első, második és harmadik osztályosoknak, melynek célja az volt, hogy kialakuljon a labdaügyességük, megszeressék a szivacskézilabdát és később esetleg igazolt játékosaink legyenek. A nagyobbaknál inkább az egyéni fejlesztésen volt a hangsúly, őket már évek óta köszönthetjük táborunkban, ami idén már a 13. volt.

Negyedik alkalommal vett részt a táborban Mózes Fanni, aki a Kilián DSE igazolt játékosa, a szélső a megyei bajnokságban 17 mérkőzésen 79 gólt lőtt.

– Minden nap edzettünk, emellett a hét közepén strandoltunk is, nagyon jól éreztem magam – mesélte Fanni. – Minden napunk játékos bemelegítéssel indult, ezután kapura lövések voltak, gyakoroltuk a cselezést, a védekezést és volt egymás elleni játék is. Minden évben szívesen jövök a táborba, jó a közösség, mindenki nagyon kedves.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: