Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Játékos sportnapközi

Haraszti Gábor | 2021.07.10.

A Liget Sport és Tenisz Klubban immár 27. alkalommal rendezték meg a sportos napközit, ahol a gyerekek két turnusban a napi két teniszfoglalkozás mellett többek között íjászkodtak, biliárdoztak, dartsoztak és a strandra is ellátogattak.

1994 óta minden évben várják az 5-15 éves korosztályt, mindenkit szívesen látnak, aki szereti a teniszt vagy szeretné megismerni a sportág alapjait. Idén két turnust szervezett Jámpa Péter, a második július 9-én ért véget.

– Az első héten 18-an, a másodikon 22-en voltunk – mesélte Jámpa Péter. – Volt olyan gyerkőc is, aki mind a két turnusra jelentkezett. A legfontosabb feladatunk az utánpótlásnevelés és a tenisz népszerűsítése volt, úgy gondolom, ez sikerült. A szabadtéri programok nagy részét sajnos keresztülhúzta a nagy hőség, vigyáztunk a gyerekek egészségére, sokat nem voltunk a napon, de azért így sem unatkoztak, beltéri versenyeket rendeztünk, csocsóztunk, elmentünk bowlingozni is.

A tábor vezetője elmondta, minden évben van öt-hat új jelentkező, akiket a tenyeres és fonák ütés, valamint az adogatás alapjaival meg tudnak ismertetni. 


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: