Játékos sportnapközi

275
Fotó: Haraszti Gábor

A Liget Sport és Tenisz Klubban immár 27. alkalommal rendezték meg a sportos napközit, ahol a gyerekek két turnusban a napi két teniszfoglalkozás mellett többek között íjászkodtak, biliárdoztak, dartsoztak és a strandra is ellátogattak.

1994 óta minden évben várják az 5-15 éves korosztályt, mindenkit szívesen látnak, aki szereti a teniszt vagy szeretné megismerni a sportág alapjait. Idén két turnust szervezett Jámpa Péter, a második július 9-én ért véget.

– Az első héten 18-an, a másodikon 22-en voltunk – mesélte Jámpa Péter. – Volt olyan gyerkőc is, aki mind a két turnusra jelentkezett. A legfontosabb feladatunk az utánpótlásnevelés és a tenisz népszerűsítése volt, úgy gondolom, ez sikerült. A szabadtéri programok nagy részét sajnos keresztülhúzta a nagy hőség, vigyáztunk a gyerekek egészségére, sokat nem voltunk a napon, de azért így sem unatkoztak, beltéri versenyeket rendeztünk, csocsóztunk, elmentünk bowlingozni is.

A tábor vezetője elmondta, minden évben van öt-hat új jelentkező, akiket a tenyeres és fonák ütés, valamint az adogatás alapjaival meg tudnak ismertetni. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!