Eltűnnek az úthibák

986

A szokásos tavasz végi időponthoz képest kicsit később, de megkezdődött a melegaszfaltos kátyúzás a városban. A Városgondnokság hat útépítő cégtől kért árajánlatot a munkálatokra, közülük ketten adtak ajánlatot, melyek közül a kedvezőbb árút választották. Az első úthibák kijelölése már pénteken megtörtént, ma reggel óta pedig a melegaszfaltozás is zajlik. Délelőtt a Vásár utcán, a Szent István úton és a Böröczky dombon dolgoztak a kivitelezők, innen haladnak tovább a város  többi utcájába.

A jelenleg zajló útjavítások 10 millió forintba kerülnek, ebből 27 utcában összesen 83 kátyút tüntetnek el a következő két hétben. A kijavítandó útfelület nagysága közel 600 négyzetméter – tudtuk meg Bakó Istvántól, a Városgondnokság igazgatójától.

A beavatkozási helyszíneken a kivágott aszfaltterületet minden esetben bójával jelzik az útépítők, majd 24 órán belül feltöltik új aszfalttal.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!