Ebösszeírás

474

Tisztelt pápai ebtulajdonosok!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvényben foglalt kötelezettség teljesítése érdekében az önkormányzat 2021. évben ebösszeírást végez Pápa város közigazgatási területén. Az összeírás önbevallásos módszerrel történik. A bevalláshoz szükséges nyomtatvány beszerezhető a Pápai Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, a magán-állatorvosi rendelőkben, a településrészi művelődési házakban továbbá letölthető a www.papa.hu honlapról.

A bevallást az eb oltási könyve alapján, minden ebről külön-külön kell kitölteni.

A kitöltött nyomtatványokat 2021. szeptember 30–ig postai úton a Pápai Polgármesteri Hivatal 8500 Pápa, Fő utca 5. címre kell megküldeni, vagy a Pápai Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján, valamint a Pápa-Borsosgyőri ÁFÉSZ vegyesboltban, a Pápa-Kéttornyúlaki Italboltban és a településrészi művelődési házakban elhelyezett gyűjtőládába helyezni.

Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban készséggel állnak rendelkezésére a Pápai Polgármesteri Hivatal Szociális és Közigazgatási Osztályán a 89/515-076 telefonszámon.

Pápa. 2021. július 9.

Dr. Nagy Krisztina jegyző

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!