Erzsébetváros legszebb virágoskertjét díjazták

765

Erzsébetváros legszebb virágoskertje júniusban a Facebook-kedvelések száma alapján Csizmadia Mónika Göncöl utcai lakosé lett, aki a Keressük Erzsébetváros legszebb virágoskertjét elnevezésű felhívásra beküldte kertjéről a fotókat – adta hírül Facebook-oldalán Venczel Csaba önkormányzati képviselő.

Az önkormányzati képviselő a Pápa és Vidéke kérdésére felidézte, első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a versenyt, melynek célja, hogy megmutassák a városrész legszebb virágoskertjét, hiszen nagyon sok gyönyörű kert van Erzsébetvárosban is, s szeretné, ha mások is látnák ezeket, ezzel is buzdítva minden lakót arra, hogy szépítsék a környezetüket. A virágoskertek fotóira bárki szavazhatott.

– Csizmadia Mónika megérdemelt jutalmát – az elismerő oklevelet és a 15.000 forintos ajándékutalványt – a városrészben található kertészeti szaküzlet vezetőjével, Füstös Istvánnal adtuk át, aki pár növényápolási jó tanáccsal is szolgált a nyertesnek. Mónika gyönyörű és inspiratív kertje nagyon sok szavazatot kapott, ezért arra buzdítok mindenkit, hogy tekintse meg a róla készült fotókat a Facebook-oldalamon található bejegyzésnél. Akciónk ebben a hónapban is folytatódik, júliusban is keressük Erzsébetváros legszebb virágoskertjét. A nevezőktől azt kérjük, töltsék fel kertjükről a felvételeket Venczel Csaba személyes Facebook-bejegyzése alá, a fotóhoz adják meg a nevüket és a kert pontos címét, mivel a versenyfelhívás csak az Erzsébetvárosban található virágoskertekre vonatkozik – tudtuk meg Venczel Csabától, aki hozzáfűzte, a legtöbb lájkot elért fotón szereplő virágoskertet személyesen is megtekintik a szervezők.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!