A rendőrök elfogták, a bíróság letartóztatta a terjesztőt

157

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a 21 éves Pápa környéki kábítószer-kereskedő mellett további három személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

A rendőrök 2021. július 9-én délelőtt Pápa környéki otthonában fogtak el egy 21 éves férfit. A megalapozott gyanú szerint az elkövető az elmúlt hónapokban több alkalommal adott el kábítószernek minősülő anyagot három fiatalnak. A rendőrök a kutatás során a férfi lakásában kisebb tasakokba kiporciózva fehér színű port, valamint kábítószer fogyasztáshoz használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozók a férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsítottat a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság 2021. július 11-én letartóztatta.

A vele kapcsolatban álló és tőle több ízben vásárló 18, 22 és 24 éves pápai, illetve Pápa környéki lakosokat a rendőrség kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!