Az év körforgalma emléktábla leleplezése (Híradó, 2021.07.14.)

142

A Közlekedéstudományi Egyesület és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedési kultúra napja alkalmából hirdette meg többek között az Év Körforgalma pályázatot is, amit az idei év májusában a 83-as és 834-es főutak csomópontjában lévő pápai körforgalom nyert el, melynek középszigetét egy MIG 21-es repülőgép díszít. A kitüntető címet jelző emléktáblát ma délelőtt leplezte le Dr. Áldozó Tamás polgármester és Kiss Ernő a Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomtechnikai és kezelői osztályvezetője.

Az év körforgalma emléktábla leleplezése (Híradó, 2021.07.14.)

Az év körforgalma emléktábla leleplezése (Híradó, 2021.07.14.) A Közlekedéstudományi Egyesület és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedési kultúra napja alkalmából hirdette meg többek között az Év Körforgalma pályázatot is, amit az idei év májusában a 83-as és 834-es főutak csomópontjában lévő pápai körforgalom nyert el, melynek középszigetét egy MIG 21-es repülőgép díszít. A kitüntető címet jelző emléktáblát ma délelőtt leplezte le Dr. Áldozó Tamás polgármester és Kiss Ernő a Magyar Közút Nonprofit Zrt. forgalomtechnikai és kezelői osztályvezetője.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, July 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!