Újabb fejlesztéseket adott át a Bakonyerdő Zrt.(Híradó, 2021.07.14.)

239

A klímaváltozás negatív hatásainak csökkentése, a folyamat lassítása mindenki felelőssége, országosan számos ehhez kapcsolódó beruházás zajlik, többek között az állami erdőgazdaságoknál is – mondta Kovács Ferenc, az Agrárminisztérium Erdőkért Felelős Államtitkársága vadgazdálkodási főosztályának főosztályvezetője a Bakonyerdő Zrt. ma délelőtti beruházásavatóján. A pápai székhelyű állami erdőgazdaság 54 millió forint értékű fejlesztést hajtott végre a közelmúltban Németbánya településvédelme mesterséges vízvisszatartással címmel, mely a hirtelen lezúduló villámárvizektől védi a bakonyi kistelepülést.

A Bakonyerdő beruházásavatója Németbányán (Híradó, 2021.07.14.)

A Bakonyerdő beruházásavatója Németbányán (Híradó, 2021.07.14.)A klímaváltozás negatív hatásainak csökkentése, a folyamat lassítása mindenki felelőssége, országosan számos ehhez kapcsolódó beruházás zajlik, többek között az állami erdőgazdaságoknál is – mondta Kovács Ferenc, az Agrárminisztérium Erdőkért Felelős Államtitkársága vadgazdálkodási főosztályának főosztályvezetője a Bakonyerdő Zrt. ma délelőtti beruházásavatóján. A pápai székhelyű állami erdőgazdaság 54 millió forint értékű fejlesztést hajtott végre a közelmúltban Németbánya településvédelme mesterséges vízvisszatartással címmel, mely a hirtelen lezúduló villámárvizektől védi a bakonyi kistelepülést.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, July 14, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!