A pápai katonák nyerték a strandlabdarúgó kupát

961

A Pápai Bázisrepülőtér csapata nyerte meg a Magyar Honvédség balatonakarattyai rekreációs kiképzési és konferencia-központjában szombaton rendezett I. Amatőr Strandlabdarúgó Kupát.

A Magyar Labdarúgó-szövetség megyei igazgatóságával közösen rendezett tornán nyolc alakulat vett részt – tájékoztatott Karajz Máté, a balatonakarattyai központ rendezvényszervezője, aki az MTI-nek elmondta, a torna egyrészt a koronavírus-járvány miatt az elmúlt egy évben jelentős társadalmi munkát végző katonák kikapcsolódását szolgálta, másrészt a sporteseménnyel a civil lakossághoz is közelebb szeretnék hozni a honvédséget.

A pápaiak mögött második helyen a székesfehérvári, harmadikon a hódmezővásárhelyi együttes végzett, de Szolnokról, Nyíregyházáról, Budapestről Balatonakarattyáról és Debrecenből is érkeztek csapatok. A torna legjobb kapusa, Tóth Tibor és a gólkirály Fekete András is a győztes pápaiaknál játszott.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!