Melléképület égett a Tókertben

1351
Fotó: Babos Petra

Kigyulladt egy melléképület Pápán, a Nagyváradi utcában. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, közben egy vízsugárral a szomszédos épületet védték.

Márta Attila tűzoltó őrmester, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője a Pápa és Vidéke megkeresésére elmondta, a megyei ügyelet jelentése alapján a 112-es segélyhívó számra érkezett a bejelentés a Nagyváradi utcából, ahol egy körülbelül 30 négyzetméteres melléképület égett. A helyszínre két gépjárműfecskendővel és egy vízszállító szerrel érkező pápai tűzoltók a közművek (gáz, villany) kizárása után összesen négy vízsugárral kezdték meg a lángok eloltását. A tüzet sikerült időben megfékezni, nem terjedt át más ingatlanokra. Személyi sérülés nem történt.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!